logo
WelkomAlgemene informatieDe praktijk  

Fysiotherapie Grote Wielen in Zevenkamp

Fysiotherapiepraktijk Grote Wielen bestaat al sinds 1989 in Rotterdam- Zevenkamp.
In 2002 zijn twee fysiotherapeuten, Rudolf Span en Jurgen Renting, in deze praktijk aan het werk gegaan. Inmiddels is Rudolf gestopt bij Fysiotherapie Grote Wielen en verder gegaan met zijn eigen praktijk, Spanbalans, in Veenendaal.
Fysiotherapie Grote Wielen is een algemene fysiotherapiepraktijk. Dit houdt in, dat vrijwel alle klachten behandelbaar zijn.

Specialismen

Als we specialismen moeten benoemen, dan zijn dit de bedrijfsfysiotherapie en de vaak sportieve oplossingen voor uw probleem. Bindweefselmassage is regelmatig een goed middel tegen migraine. Hiermee doen we onszelf en u nog altijd versteld staan. Ook wordt nu regelmatig, met goed resultaat, de-aktivatie van trigger-points toegepast ter behandeling van uw klacht. Medical taping is een zeer eenvoudige, maar tevens zeer doeltreffende behandelmethode tegen hooikoorts. Als u al veel geprobeerd hebt, is dit absoluut het proberen waard. Medical-taping, of Kinesio-taping, twee verschillende termen voor dezelfde therapie , o.a. tegen hooikoorts
De patiënt staat bij ons in het middelpunt. Hierbij gebruiken we de lichamelijke klachten, alsook de meer psychosociale factoren als leidraad.
Kortom, een praktijk met aandacht en tijd voor u, in een gemoedelijke, rustige sfeer en omgeving.

Fysiotherapeut

JurgenJurgen Renting is eigenaar van de praktijk en werkzaam als fysiotherapeut sinds 1989. Zijn ervaringen liggen vooral in de particuliere praktijk en de sportwereld. Denkt u hierbij aan advies bij fitnesstraining en begeleiding na sportblessures. De fitnesstraining gebeurt op afstand, omdat we zelf niet beschikken over een fitnesszaal. Met onze collega's binnen Zevenkamp en Nesselande hebben we goede kontakten over deze vorm van fysiotherapie.

Bij uw fysiotherapeut staat u met uw klacht centraal en daarbij zijn we niet bang niet om, zo nodig, collega’s in te schakelen om tot een oplossing te komen. Denkt u hierbij aan manuele therapie, kinderfysiotherapie, lymfedrainage of fysiofitness. Dit is allemaal binnen Zevenkamp en Nesselande mogelijk.

Fysiotherapie Grote Wielen volgt de Privacy Policy van VGA. Deze ligt ter inzage in de wachtkamer van de praktijk.

    Laatst gewijzigd: 2018/05/16 15:22